Over ons

Wij zijn een vooraanstaande producent en leverancier van een uitgebreid assortiment aan ruwbouwproducten, variërend van funderingselementen tot verdiepingsvloeren.

Als toegewijde totaalleverancier bedienen wij uitsluitend zakelijke klanten. Bent u een particulier en geïnteresseerd in onze hoogwaardige producten? Dan verwijzen wij u vriendelijk naar uw lokale bouwmaterialenhandel.

Ruim assortiment bouwproducten vanaf depots uit
voorraad leverbaar

Ons ruime assortiment bouwproducten wordt geleverd vanuit depots en is direct uit voorraad beschikbaar. Deze producten vinden voornamelijk hun toepassing in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Ons aanbod bestaat uit drie productcategorieën:

  • Vloeren en Wanden
  • EPS-producten (Ge-expandeerd polystyreen)
  • Wapeningsstaal

Service en dienstverlening

Voor elk project streven we ernaar om een op maat gemaakte oplossing te bieden. Met deskundig constructie- en productadvies kunnen we bouwtijden verkorten, kosten minimaliseren en de bouwveiligheid waarborgen. Bovendien bieden we ruimte voor zowel constructieve als architectonische vrijheid en de installatie van technische voorzieningen.

Wij houden voortdurend de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwvoorschriften en besluiten in de gaten. Onze benadering omvat onder andere het werken met de Eurocode, visuele modellering met BIM en effectieve coördinatie met betrokken partijen.

Enthousiast geworden over ons bedrijf? Bekijk onze vacatures!

Investeren in de toekomst

Bij De Hoop Pekso staat duurzaamheid centraal, samen met CO2-compensatie als belangrijke pijlers van onze bedrijfsvoering. De urgentie om duurzaam te ondernemen groeit met de dag, en ons doel is om het milieu zo min mogelijk te belasten. Dit bereiken we niet alleen, maar samen.

Wij zijn dan ook bijzonder trots dat onze moedermaatschappij, De Hoop Terneuzen, investeert in maar liefst 100 hectare bos in Zeeland. Goed voor het milieu en de toekomst!

Staatsbosbeheer heeft afgelopen winter 11,5 hectare nieuw bos aangeplant in Braakman-Zuid en 4 hectare aan de Kloosterweg bij Koewacht. Het blijft niet bij de 16 hectare in Zeeuws-Vlaanderen, Staatsbosbeheer is in de provincie Zeeland bezig met de zorgvuldige selectie van geschikte locaties voor het volgende plantseizoen. Het nieuwe bos is mede tot stand gekomen door de samenwerking met De Hoop Terneuzen. Lees verder.

Mogelijkheden bij de Hoop Pekso

Bekijk alle producten Bekijk alle projectoplossingen

Of neem direct contact met ons op!