Over ons

Wij zijn producent en leverancier van een totaalpakket aan ruwbouwproducten: van het funderingselement tot en met verdiepingsvloer.

Als totaalleverancier leveren wij enkel aan zakelijke klanten. Bent u particulier en heeft u interesse in onze producten? Dan verwijzen wij u graag naar uw dichtstbijzijnde bouwmaterialenhandel. 

Ruim assortiment bouwproducten vanaf depots uit
voorraad leverbaar

Ons breed scala aan producten vinden hun toepassing voornamelijk in de woning- en utiliteitsbouw. Onze producten zijn te verdelen in drie productcategorieën:

  • Vloeren en Wanden
  • EPS-producten (Ge-expandeerd polystyreen)
  • Wapeningsstaal

Service en dienstverlening

Voor elk project proberen we een passende oplossing te vinden. Met het juiste constructie- en productadvies worden bouwtijden verkort, faalkosten verminderd en veiligheid op de bouw gewaarborgd. Daarnaast creëren wij hiermee constructieve en architectonische vrijheid en ruimte voor installaties.

Wij volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouweisen en -besluiten op de voet. We rekenen bijvoorbeeld met de Eurocode, maken bouwen visueel met BIM en zorgen voor de juiste afstemming met betrokken partijen.

Enthousiast geworden over ons bedrijf? Bekijk onze vacatures!

Investeren in de toekomst

Bij De Hoop Pekso speelt duurzaamheid samen met CO2 compensatie een grote rol in de bedrijfsvoering. De urgentie om duurzaam te ondernemen groeit met de dag. Wij streven er dan ook naar om het milieu zo min mogelijk te belasten. Dit doen we niet alleen, dit doen we samen.

Wij zijn dan ook bijzonder trots dat onze moedermaatschappij, De Hoop Terneuzen, investeert in maar liefst 100 hectare bos in Zeeland. Goed voor het milieu en de toekomst!

Staatsbosbeheer heeft afgelopen winter 11,5 hectare nieuw bos aangeplant in Braakman-Zuid en 4 hectare aan de Kloosterweg bij Koewacht. Het blijft niet bij de 16 hectare in Zeeuws-Vlaanderen, Staatsbosbeheer is in de provincie Zeeland bezig met de zorgvuldige selectie van geschikte locaties voor het volgende plantseizoen. Het nieuwe bos is mede tot stand gekomen door de samenwerking met De Hoop Terneuzen. Lees verder.

Mogelijkheden bij de Hoop Pekso

Bekijk alle producten Bekijk alle projectoplossingen

Of neem direct contact met ons op!