Kringloop Aktief

Projectgegevens

Projectnaam:
Kringloop Aktief
Locatie:
Groenlo
Afnemer:
Van Buren Nijverdal
Opleverdatum:
2013

In opdracht van Vastgoed Rouwmaat Groenlo BV is er in april 2013 een start gemaakt met de bouw van een nieuwe bedrijfshal “Kringloop Aktief”. Deze bedrijfshal is bestemd voor het innemen en uitsorteren van grof afval en dient tevens als opslag. Ook de verkoop van gerecyclede producten vindt plaats op deze locatie. De hal dient ter vervanging van de afgebrande bedrijfshal.

 

In deze constructie worden geen heipalen toegepast. De Hoop Pekso levert aan dit project de EPS-Standaardkist in hogere druksterkte, namelijk EPS 300. Deze EPS-Standaardkisten kunnen rechtstreeks op het zandbed worden toegepast mits er rekening wordt gehouden met de belastingen, grondspanningen en overige invloeden. De constructeur van dit project, F. Wiggers Ingenieursbureau BV Varsseveld, heeft de berekening nauwkeurig uitgevoerd en de EPS-Standaardkist in een druksterke van 300kPa aanbevolen.

 

Het ontwerp van het gebouw is gedaan door De Witte-Van der Heijden Architecten Groenlo-Enschede. De uitvoering van dit werk wordt gedaan door Aannemersbedrijf Bussman Winterswijk BV.