Renomaat

Totaalconcept voor vloerrenovatie

 

Veel oudere woningen zijn toe aan een nieuwe begane grondvloer. Een vloer die warmer aanvoelt en meer comfort geeft. Die snel en met zo min mogelijk overlast de oude vloer kan vervangen.

 

De Hoop Pekso heeft zich in deze vraagstellingen verdiept en levert met Renomaat de oplossing. Renomaat is een renovatieconcept gericht op het vervangen van houten vloeren in oudere woningen.

 

Bij het vervangen van een begane grondvloer is het een verrassing wat er onder de houten vloer vandaan komt. Rust de woning op een lichte of zware fundering? Is de kruipruimte droog of staat deze juist blank? Renomaat heeft met alle situaties rekening gehouden door vier verschillende renovatievloeren te bieden. We bieden droge en natte varianten. Bij een droog systeem komt er geen betonvloer bovenop de renovatievloer. Het grote voordeel is dat de bewoners tijdens de renovatie slechts zeer kort buiten de woning of in een ander gedeelte van de woning verblijven. Gemiddeld kan de begane grondvloer van een woning in één dag worden gemonteerd.

 

Voor het renoveren van uw begane grondvloer, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 

 

Nieuw in het assortiment! Reno Concreto®. De Reno Concreto® is een arbo-vriendelijke vloer die bestaat uit stalen, gecoate liggers en EPS vulelementen. Over de Reno Concreto® komt een in het werk gestorte betonnen druklaag, die samen met de balkjes de constructieve sterkte en stabiliteit levert van deze vloer. Lees hier meer over de Reno Concreto®.