Montagefilm Reno Acero

Montagefilm Reno Acero®

Om u in alle gemakken te voorzien bij het renoveren van een begane grondvloer hebben wij een montagefilm gemaakt van onze renovatievloer Reno Acero®. In vijf stappen wordt duidelijk en eenvoudig uitgelegd hoe de Reno Acero® gemonteerd wordt: 

  1. Verwijderen van de houten vloer

  2. Bevestigen van het Reno Randprofiel

  3. Plaatsen en monteren van de stalen liggers

  4. Plaatsen van de EPS elementen

  5. Plaatsen van de houten platen

Klik op de afbeelding om de montagevideo te bekijken.

Heeft u na het kijken van de montagefilm nog vragen over de montage of over de vloer in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op.


Snelle renovatie

Gaat u een begane grondvloer renoveren? Dan heeft De Hoop Pekso de ideale vloer voor u. De Reno Acero®  biedt dé oplossing dankzij de snelle montage en afwerking. Deze renovatievloer bestaat uit stalen liggers, vulelementen van geëxpandeerd polystyreen (EPS) en 22 mm houten vloerplaten.

 

De Reno Acero® is een droge renovatievloer; er komt geen beton aan te pas. Er is geen droogtijd van beton en zandcementvloer waardoor de doorlooptijd zeer kort is.

 

Lichte renovatievloer

De Reno Acero® heeft stalen liggers die een speciale Magnelis® coating hebben. De coating zorgt ervoor dat de liggers beschermd zijn tegen corrosie. De liggers zijn licht van gewicht, in verschillende lengtes leverbaar en eenvoudig op maat de slijpen.

 

Bovendien hoeft de fundering van het huis niet aangepast of herberekend te worden doordat het gewicht van de stalen liggers en EPS-elementen gelijkwaardig zijn aan het gewicht van een houten vloer.


Renomaat: totaalconcept voor vloerrenovatie

De Reno Acero® is een renovatievloer uit het Renomaatconcept van De Hoop Pekso. Veel oudere woningen zijn toe aan een nieuwe begane grondvloer. Een vloer die warmer aanvoelt en meer comfort geeft. Die snel en met zo min mogelijk overlast de oude vloer kan vervangen. De Hoop Pekso levert met Renomaat de oplossing. Renomaat is een renovatieconcept gericht op het vervangen van houten vloeren in oudere woningen.


Voor meer informatie over onze renovatievloeren: www.renomaat.nl