Week van de Bouw 2015 groot succes

23-02-2015

Van 9 t/m 13 februari 2015 vond de Week van de Bouw plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. 5 dagen lang was heel bouwend Nederland welkom op de verschillende beurzen die dit jaar onder één dak samenkwamen. 838 exposanten heetten meer dan 72.000 bezoekers welkom. 

 

Wij waren aanwezig op de beurs Renovatie & Transformatie. Veel bezoekers hebben onze stand gevonden. Informatieve gesprekken zijn gevoerd en nieuwe contacten hebben we opgedaan. Hieronder vindt u een impressie van de beurs.  

 

We willen via deze weg iedereen bedanken die ons heeft weten te vinden tijdens dit evenement.

 

Was u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken tijdens de beurs? Dit heeft u gemist:

 

In hal 7, op de beurs Renovatie & Transformatie, presenteerden wij het Renomaat concept. Een totaalconcept voor de renovatie van begane grondvloeren. Lichte of zware, droge of natte, geïsoleerde of ongeïsoleerde renovatievloeren, Renomaat heeft een systeem voor uiteenlopende situaties.

 

Nieuw! Reno Concreto®

U heeft kennis kunnen maken met onze nieuwste aanwinst binnen het Renomaat concept: de Reno Concreto®. De lichtgewicht, robuuste renovatievloer. Deze arbo-vriendelijke vloer bestaat uit speciaal gecoate stalen liggers en polystyreen vulelementen. Over de Reno Concreto® komt een in het werk gestorte druklaag, die samen met de balken de constructieve sterkte en robuustheid levert van deze vloer.

 

Handig: het Reno Randprofiel voor de Reno Acero®

Op onze stand werd het Reno Randprofiel gedemonstreerd. Een profiel waarbij de balken niet worden opgelegd, maar opgehangen. Deze muuroplossing zorgt ervoor dat de vloer vast verbonden is met de muur wat de stabiliteit verhoogt. Het profiel wordt ook aan de voor- en achtergevel bevestigd waardoor losse begin- en eindstukken niet meer nodig zijn.