Bouwdetails De Hoop Pekso online beschikbaar

02-06-2015

De ruwbouwdetails van diverse producten van De Hoop Pekso zijn toegevoegd aan de Bouwformatie detailbibliotheek. De details bestaan uit duidelijke tekeningen met bouwkundige aansluitdetails en bouwfysische maatstaven. Deze referentiedetails voldoen aan het Bouwbesluit en worden constant getoetst aan de wisselende bouwregelgeving. Wanneer de regelgeving wijzigt, zoals de energieprestatiecoëfficiënt, worden de bouwdetails daarop afgestemd.

 

 

De bouw- en referentiedetails kunnen als onderlegger worden gebruikt in de ontwerpfase. Zo bent u er zeker van dat de details in de praktijk uitvoerbaar zijn en voldoen aan de actuele eisen en voorschriften.

 

Welke producten zijn toegevoegd?

De Breedplaatvloeren, Airdeck® vloeren, (Holle) Balkbodems en Kolomkoppen vormen de betonproducten die op de bouwplaats worden afgestort. De details, waarin deze producten zijn verwerkt, zijn op onze website of in de utiliteitsbouwbibliotheek van Bouwformatie terug te vinden.

De Combinatievloeren, Kanaalplaatvloeren, Ribcassettevloeren en de voor renovatie bedoelde begane grondvloeren Reno Duro®, Reno Acero® worden voornamelijk in de woningbouw toegepast. Deze details zijn eveneens in de bibliotheek van Bouwformatie en op onze website te raadplegen.  

Naast de vermelde vloersystemen zijn de funderingsdetails ook voorzien van verschillende oplossingen die wij bieden voor het isoleren van funderingsconstructies.

De details kunt u gratis downloaden en bekijken.